Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

In de wijk

De huisartsenpraktijk werkt actief samen met disciplines in de wijk op het gebied van welzijn en gezondheid. Ontdek hieronder wat dit voor u betekent!

de stap naar gezonder

DE STAP naar Gezonder: dé startplek voor een gezond leven

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en fijn leven wat anders. We hebben daarin allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u richting een gezonder leven? Om u te helpen is er het platform 'destapnaargezonder' Hier vindt u leuke en handige tips, activiteiten en hulpmiddelen.

Waar kunt u mee aan de slag?

De website is anders dan andere zelfhulpwebsites. Het richt zich op zowel fysieke, sociale als mentale fitheid, is helemaal gratis en is onafhankelijk van bestaande organisaties en websites.

DE STAP naar Gezonder

Ondersteuningspunt digitalisering

Er wordt er in uw wijk (nog) geen digitale ondersteuning geboden.

Heeft u echter vragen over uw computer, laptop, mobiel of tablet, de DigiHulplijn is gratis te bereiken van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00 uur via telefoonnummer +31 800 - 15 08.

Nextdoor

Momenteel werkt uw praktijk (nog) niet samen met een gezondheids- of welzijnsplatform in de buurt. We verwijzen u daarom graag naar buurtnetwerk Nextdoor. Op basis van het door u ingevoerde adres komt u in contact met buren en organisaties in de wijk.